Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM i-a respins cererea Marius Cristian Epure, din Curtea de Apel Constanţa, a vrut să fie judecător militar

ro

06 Nov, 2015 00:00 5157 Marime text
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât respingerea cererii de transfer formulată de judecătorul Marius Cristian Epure, din Curtea de Apel Constanţa. Epure solicitase transferul la Tribunalul Militar Iaşi ori la Tribunalul Militar Timişoara.
 
Marius Cristian Epure a fost numit judecător la Judecătoria Constanţa, prin decret prezidenţial, în mai 2001.
 
Magistratul are, potrivit celei mai recente declaraţii de avere puse la dispoziţie de Consiliul Superior al Magistraturii, document completat la data de 4 iunie 2014, un teren intravilan, din 2007, în Constanţa, în suprafaţă de 500 mp, şi o parte (8,14) dintr-un alt teren, în suprafaţă de 1.993,46 de metri pătraţi, (cale de acces indiviziune). Judecătorul mai are un teren agricol, din 2008, în Tuzla, în suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, la care se adaugă o parte (4/21) dintr-un alt teren, în suprafaţă de 1.588 mp (cale de acces indiviziune). Tot din 2008, Marius Cristian Epure are, în localitatea Costineşti, un teren agricol de 1.600 de metri pătraţi, la care se adaugă o parte dintr-un alt teren, de 830 mp (2/10) (cale de acces indiviziune), plus o altă parte dintr-un teren de 851 de metri pătraţi (2/15) (cale de acces indiviziune).
 
În secţiunea destinată clădirilor, magistratul a consemnat un apartament în Argeş, în suprafaţă de 41,02 mp, dobândit în 2003, prin cumpărare, precum şi o casă în Constanţa, în suprafaţă de 245 mp, dobândită în 2009. Potrivit declaraţiei de avere, magistratul are un automobil fabricat în 2006, dar şi datorii de peste 171.000 de euro la o unitate bancară din Constanţa. Marius Cristian Epure a declarat un venit anual de 116.133 de lei.
 
Judecătorul a declarat că nu are interese.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, Epure ar avea o vilă în cartierul Compozitorilor din Constanţa. Casa ar fi fost ridicată pe un teren provenit din celebrele retrocedări care l-au adus în atenţia DNA pe fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre. Coincidenţă sau nu, unul dintre vânzătorii lui Epure este Alexandru Octavian Şerban, care, în dosarul instrumentat de DNA, are calitatea de „interpus pentru transmiterea de proprietăţi provenite din infracţiuni“.
 
Citeşte şi 
 
Magistratul Marius Cristian Epure a plecat din Secţia penală a Curţii de Apel Constanţa
 
Controversatele eliberari dispuse de judecatorul Epure

Coincidenţe, coincidenţe
Dosarul şefului Babuş, „lipit" ca timbrul de plic de judecătorul Epure?!
 
Cine sunt şi ce averi au judecătorii vizaţi
Şeful Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, foc şi pară după un proces la Constanţa (documente)

 
Știripesurse.ro
Marius Cristian Epure, Ecaterina Grigore şi Roxana Nicoleta Bacu. Plângere penală împotriva unor judecători de la Curtea de Apel Constanţa

 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii
Stanciu rămâne vicepreşedintele Curţii de Apel, Gigi Valentin Ştefan - şeful Parchetului Tribunalului Constanţa

 
În timp ce Gigi Valentin Ştefan are un contracandidat
Doi judecători vor să fie vicepreşedinţi ai Curţii de Apel Constanţa

 
Nume grele cu afaceristul Vincentelli
Magistratul Epure, procurorul Niţă şi Berluscon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii