Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM decide azi Mai mulţi magistraţi vor să se transfere

ro

25 Feb, 2014 00:00 2316 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va analiza, azi, mai multe solicitări de transfer formulate de judecători şi procurori din întreaga ţară. Printre aceştia se află şi magistraţi de la Constanţa, lista fiind deschisă de Mihail Stănescu-Sas, de la Tribunalul Constanţa.

Magistratul Mihail Stănescu-Sas solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa. Acesta este judecător cu grad profesional de curte de apel din 15 ianuarie (promovare pe loc) şi este delegat, pentru o perioadă de şase luni, la Curtea de Apel Constanţa, cu data de 15 ianuarie. Mihail Stănescu-Sas are o experienţă ca judecător de peste 11 ani. Stănescu-Sas este urmat de Alina Elena Marin, de la Judecătoria Constanţa, care solicită transferul la Tribunalul Constanţa. Alina Elena Marin este judecător de peste 10 ani şi are grad de tribunal, din data de 1 ianuarie 2012.
Mai departe, Anca Ramona Pârleţeanu, de la Judecătoria Năsăud, solicită transferul la Judecătoria Constanţa. Ea a fost numită în funcţia de judecător în data de 5 iulie 2010, la Judecătoria Năsăud. În prezent este delegată în funcţia de judecător la Judecătoria Constanţa pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 ianuarie.

Şi Daniela Alexandra Stamate, de la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, solicită transferul la Judecătoria Constanţa. A fost numită judecător prin Decretul nr. 47/04.02.2013, publicat în Monitorul Oficial numărul 76/06.02.2013.
Lista este continuată de Cătălin Daniel Ion, de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Acesta solicită transferul la Judecătoria Constanţa. Ion a fost numit judecător prin Decretul nr. 665/29.06.2010, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 456/05.07.2010, la Judecătoria Constanţa.
De asemenea, Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza şi solicitarea Georgianei Sitiavu de transfer de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. La aceeaşi unitate de parchet cere transferul şi Teodora Elena Rotea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii