Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criminalitatea economică vizată de polițiști în Eforie Nord

ro

19 Jul, 2020 16:15 1690 Marime text
  • Polițiștii de investigare a criminalității economice, din cadrul I.P.J. Constanța, au verificat punctele de lucru din Eforie Nord.
   
La data de 18 iulie, reprezentanții IPJ Constanța împreună cu cei ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției de Sănătate Publică și comisarii de la Protecția Consumatorului au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 44.000 lei la 13 puncte de lucru din stațiune.
    
Aceste amenzi au fost date de către polițiștii constănțeni pentru lipsa dreptului de autor și drepturile conexe, pentru activităţile de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și pentru abaterea de la obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma de 5.347 de lei.
    
Reprezentanții de la Protecţia Consumatorului au aplicat două sancțiuni contravenționale în cuantum de 15.000 lei pentru încălcarea prevederilor O.G.nr.21/1992.

Roxana Goie este sdutentă în anul I la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii