Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopţii. Dubla crimă care a îngrozit România. Criminalul este în libertate. Poliţia îl caută. Cine a anunţat nenorocirea

ro

31 Oct, 2018 06:06 4592 Marime text
Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, marţi seară, într-un apartament din oraşul Satu Mare, iar anchetatorii cred că au fost ucişi, astfel că au loc razii pentru identificarea suspecţilor. Victimele sunt un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost găsiţi decedaţi de către o rudă.
 
Poliţiştii din Satu Mare au primit, aseară, un apel la 112 de la o femeie care a anunţat că a găsit într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15 trupurile a două rude. Locuinţa era răvăşită, semn că s-au căutat valori.
 
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, victimele erau tată şi fiu, cu vârste de 74 şi 36 de ani, locuind în acelaşi apartament de bloc din cartierul Micro 15. Băiatul era cunoscut cu un handicap şi era imobilizat în pat, unde a fost găsit, în timp ce corpul tatălui său era pe podea.
 
Conform surselor, vecinii din bloc au relatat că marţi după-amiază au auzit scandal în apartamentul celor doi. Una dintre locatare a contactat o rudă a familiei, care a ajuns în cursul serii şi a sunat la Poliţie după ce a descuiat apartamentul.
 
Principala ipoteză a poliţiştilor este că cei doi au fost ucişi, însă nu au oferit informaţii cu privire la rănile suferite de victime.
 
În oraş au fost organizate razii pentru identificarea autorilor, care ar putea fi persoane fără adăpost din zonă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii