Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă Babadag. Doi reținuți. Unul este minor. A fost o luptă între două tabere acum câteva zile

ro

08 Feb, 2021 13:02 3894 Marime text
  • Pe strada 1 Decembrie 1918 din Babadag a avut loc un conflict între mai multe persoane

Ca urmare a incidentului produs în orașul Babadag la data de 6 februarie, doi bărbați, de 16 și 33 de ani, din localitate au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere corespunzătoare.

Reamintim că în seara de 6 februarie polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, are loc un conflict între mai multe persoane.

Irina Manolache, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea spunea, atunci, că „ajunși la fata locului, polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație și au stabilit faptul că între 7 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal”.

În urma conflictului au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din orașul Babadag și rănirea altor doi bărbați de 22 și 30 de ani, din aceeași localitate, care ulterior au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, mai spune oficialul IPJ.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.

Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea.

Zona a fost monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii