Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corespunzi caietului de sarcini? Curtea de Apel Constanţa face reparaţii la birourile din clădirea Palatului de Justiţie (document)

ro

06 Aug, 2016 00:00 2043 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a lansat o invitaţie de participare la procedura de atribuire a contractului de lucrări de reparaţii curente la birourile din clădirea Palatului de Justiţie Constanţa. Autoritatea contractantă invită ofertanţii al căror obiect de activitate corespunde cerinţelor caietului de sarcini să depună oferta până pe data de 9 august, la ora 16.00, la Curtea de Apel Constanţa, strada Traian nr. 35 C, sau la adresa de e-mail mioara.sapera@just.ro.
 
Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de servicii este preţul cel mai scăzut. Lucrările propriu-zise constau în principal din înlocuirea parchetului laminat din sala de consiliu de la nivelul I, în suprafaţă de 53 mp, montarea de gresie de trafic intens în arhiva civilă a Tribunalului Constanţa, situată la parterul clădirii, în suprafaţă de 45 mp, înlocuirea parchetului laminat din camera avocaţilor de la parter, în suprafaţă de 30 mp, practicarea unui zid despărţitor de compartimentare din ghips-carton în camera avocaţilor de la parter, în suprafaţă de 7 mp.
 
Garanţia acordată de executant pentru lucrările efectuate va fi de un an, iar durata de realizare a lucrărilor va fi de maximum 20 de zile calendaristice de la data semnării contractului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii