Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de opt ani, dispărut la Pecineaga! Minorul ar fi fost răpit (galerie foto)

ro

04 Nov, 2019 00:00 3575 Marime text
Desfășurare de forțe pentru găsirea unui copil,  în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga! Copilul a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Tatăl copilului crede că cel mic ar fi răpit. „Cred că cineva l-a luat cu mașina. Nu apare pe nicio cameră de luat vederi“, a adăugat bărbatul disperat.
 
În prezent se desfășoară activități de căutare de către polițiști din cadrul IPJ Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. La căutări participă și jandarmi din cadrul IJJ Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali. În total, peste 100 de oameni îl caută pe copil.
 
Ieri, acțiunea a fost coordonată de inspectorul șef al IPJ Constanța, comisar-șef Constantin Dancu.
 
De asemenea, la fața locului a fost Mircea Vizitiu, adjunct inspector-șef - IPJ Constanța, prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, și subprefectul Șenol Ali.
 
„Băiatul nu obișnuia să plece. Am alertat imediat poliția, când am observat dispariția lui. În ziua respectivă, copilul se plimba cu rolele. I-am spus să meargă acasă. Eu am mers să rezolv ceva. Când m-am întors acasă, nu l-am mai găsit“, a mai declarat tatăl copilului.
 
Citește și:
 
Cine este Roby, câinele care îl caută pe copilul dispărut din Pecineaga. În cât timp a găsit o altă persoană dispărută

Mircea Vizitiu, declarații despre dispariția copilului din Pecineaga. Care ar fi una dintre ipoteze (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii