Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii care au şocat Tulcea vin la Constanţa! Procurorii vorbesc de omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală

ro

12 May, 2016 00:00 1567 Marime text


Cei trei minori din Tulcea arestaţi preventiv pentru omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală vor fi aduşi la Constanţa.
 
Toţi au atacat decizia Tribunalului Tulcea, instanţă care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile. Cele trei contestaţii vor fi analizate de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, care vor lua o decizie definitivă.
 
Conform procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, „în ziua de duminică, 8 mai, cei trei inculpaţi împreună cu un alt minor în vârstă de 13 ani, au ucis victima (…) de 48 de ani, în zona unor construcţii abandonate din spatele unei societăţi comerciale de pe strada Barajului din Tulcea, prin lovirea acesteia cu intensitate şi în mod repetat, folosind pietre, bâte, curele, cabluri şi o ţeavă din material plastic şi prin exercitarea unor acte de agresiune sexuală“.
 
„Întreruperea agresiunilor a fost determinată de observarea în depărtare a unor persoane, ceea ce i-a făcut pe autori să părăsească locul faptei, lăsându-şi victima în agonie, ulterior producându-se decesul acesteia“, a mai precizat procurorul de caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii