Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China

ro

10 Feb, 2017 15:26 934 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, peste 17.500 de suporţi metalici pentru plăcuţe de frână, produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare aproximativă de 875.000 lei, dacă ar fi fost originale.
 
Pe 9 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat un controlul amănunţit asupra unui container sosit din China, pentru o societate comercială din Italia. În urma controlului au fost descoperite 17.500 bucăţi suporţi metalici pentru plăcuţe de frână, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, produsele fiind susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bunurile în cauză, în valoare aproximativă de 875.000 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii