Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale în cluburi și baruri din Bucureşti. Amenzi de peste 120.000 lei. Ce se va întâmpla cu un club

ro

26 Feb, 2017 13:09 1014 Marime text
Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, controale în cluburi și baruri. Au fost aplicate amenzi de peste 120.000 lei, iar activitatea unui club a fost suspendată.

Aşadar, conform unui comunicat de presă al Primăriei Sector 4 remis astăzi, a avut loc o „acțiune de amploare în noaptea de sâmbătă spre duminică în cluburile și barurile din Sectorul 4 al Municipiului București”.

„Echipe ale Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, formate din inspectori ai Serviciului Control Comercial și agenți locali, au verificat cluburile care își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 4. În urma deficiențelor constatate, oamenii legii au aplicat amenzi în cuantum de 126 de mii de lei. Cele mai mari amenzi au vizat comercializarea produselor cu termen expirat, lipsa afișării prețurilor, precum și consumul de produse din tutun în incinta localurilor. Mai mult, pe lângă amenzile aplicate, pentru un club s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității ca urmare a neregulilor grave depistate”, potrivit comunicatului citat.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii