Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, vreţi să fiţi angajaţi în cadrul Ministerului Justiţiei? Iată ce posturi sunt disponibile!

ro

23 Aug, 2016 00:00 1345 Marime text

 
Ministerul Justiţiei organizează, în perioada august - noiembrie, concurs pentru ocuparea unor posturi de execuţie vacante de personal de specialitate juridică, asimilat, potrivit legii, judecătorilor şi procurorilor. Astfel, există 12 posturi de execuţie vacante de personal, repartizate după cum urmează: Direcţia de prevenire a criminalităţii, din Ministerul Justiţiei - şase posturi; Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate - şase posturi la următoarele compartimente: Biroul identificare şi urmărire bunuri (un post), Serviciul administrare şi valorificare bunuri (un post), Serviciul juridic, comunicare şi registratură (trei posturi) şi Serviciul suport operaţional (un post).
 
La momentul înscrierii, candidaţii vor opta fie pentru înscrierea pe posturile din cadrul Direcţiei de prevenire a criminalităţii din Ministerul Justiţiei, fie pentru posturile din structura Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Pentru posturile din cea din urmă structură, candidaţii urmează a-şi exprima şi opţiunea pentru post (pe compartimente), la momentul înscrierii.
 
Concursul constă în susţinerea a două probe unice pentru toţi candidaţii: proba scrisă pentru verificarea cunoştinţelor teoretice (26 - 27 septembrie) şi interviul.
 
Cerinţele specifice sunt cunoştinţe de operare PC, nivel mediu: Microsoft Office Word, Excel, Internet Explorer.
 
Depunerea cererilor pentru înscrierea la concurs se face până la data de 12 septembrie, orele 16.00, la sediul Ministerului Justiţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii