Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul acuzat că şi-a ucis iubitul din Gherla a fost prins!

ro

13 Jun, 2015 00:00 2081 Marime text
Vlad Bondrea, tânărul constănţean de 18 ani suspectat că a încercat să-şi omoare partenerul de sex, a fost prins, la Cluj-Napoca, pe strada 21 Decembrie 1989.

El a fost dus la audieri şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare. Potrivit poliţiştilor clujeni, tânărul este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie, după ce ar fi înjunghiat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Gherla, cu care tânărul avusese o relaţie amoroasă. După ce ar fi băgat cuţitul de bucătărie de mai multe ori în partenerul său, constănţeanul ar fi plecat cu peste 1.000 de lei şi un card bancar. Cel puţin aşa le-a spus bărbatul înjunghiat oamenilor legii. Poliţiştii clujeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului.

Vă reamintim că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 4, vecinii unui bloc aflat pe strada Victoriei, din localitatea Gherla (judeţul Cluj), au fost treziţi de strigătele de ajutor ale unui locatar care le bătea în uşi. Vecinilor le-a fost teamă să deschidă, însă au sunat la serviciul de urgenţă 112. Sosit la faţa locului, un echipaj al Poliţiei Gherla l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, la etajul 1 al blocului în care locuia. Medicii au oprit sângerarea victimei, pe care au transportat-o la spital. Acolo, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că Vlad Bondrea este cel care l-a înjunghiat şi i-a furat banii din casă. Se pare că între victimă şi agresor exista o relaţie sexuală mai veche. Bărbatul de 52 de ani din Gherla obişnuia să îl găzduiască pe tânărul constănţean, ori de câte ori avea ocazia, şi să îi ofere bani.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii