Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean acuzat de omor. Ce au decis magistraţii

ro

03 Jun, 2018 15:02 1731 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanța au amânat, pentru a doua oară, pronunţarea în cazul unui bărbat din Constanţa, în vârstă de 58 de ani, trimis în judecată pentru omor.
 
Astfel, conform portalului instanţelor de judecată, decizia va fi luată de către judecători, în data de 4 iunie. Oricare va fi decizia tribunalului, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform procurorilor, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpatul ar fi fost acuzat de victimă că i-ar fi furat o mulinetă, iar acesta s-a enervat, mai ales că ar fi fost înjurat şi de mamă, şi ar fi ripostat violent. După ce victima a rămas la sol nemişcată, inculpatul şi-ar fi anunţat un vecin, căruia i-ar fi povestit că o omorâse pe victimă, iar vecinul respectiv a sesizat autorităţile judiciare şi ambulanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din data de 12 februarie 2017.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii