Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un bărbat a murit în urma unui accident feroviar (video)

ro

19 Dec, 2020 11:58 6199 Marime text
  •  Accident feroviar pe strada Justiției din Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.  
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în municipiul Constanța.

Este vorba despre un accident feroviar produs pe strada Justiției.

În urma impactului, a rezultat o victimă, bărbat, cu vârsta de  58 de de ani din municipiul Constanța, (inconștient) călcat de tren. Din nefericire, bărbatul a decedat. Din primele informații, bărbatul s-ar fi aruncat în fața trenului. După cum puteți observa în imaginile din secțiunea Galerie foto a materialului, bărbatul nu avea piciorul stâng și purta o proteză.
                                           
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

La persoana lovită de tren, inițial am alocat o ambulanță, care ulterior a fost întoarsă din drum. Așadar, noi nu am intervenit la caz, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

 Politistii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că trenul Buzău - Constanța, la Km 224 - 0, ar fi lovit mortal o persoană.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii