Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tragedii una după alta în familia profesoarei găsită decedată împreună cu fiul ei

ro

25 Jun, 2021 12:55 41681 Marime text

 
  • Femeia decedată era profesoară, iar băiatul era elev al Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța. 
  • Femeia ocupa funcția de inspector școlar de fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
  • Din postările făcute de aceasta pe pagina de Facebook, reiese că recent a murit mama ei, mai exact în luna aprilie a acestui an. 
Dublă tragedie într-o familie din Constanța. Un băiat de 18 ani și mama lui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau. 

Dar, tragediiile în această familie nu se opresc aici. Din postările făcute de aceasta pe pagina de Facebook, reiese că recent a murit mama inspectoarei, mai exact în luna aprilie a acestui an. 

 Sincere condoleanțe pentru mama! Dumnezeu s-o odihnească in pace și să fie în continuare îngerul vostru păzitor!; Sincere condoleanțe pentru mama!Dumnezeu s-o odihnească in pace și să fie în continuare îngerul vostru păzitor !; CONDOLEANTE ..... și putere să mergi mai departe !, sunt doar o parte din mesajele postate pe pagina de Facebook a inspectoarei pentru moartea mamei acesteia.

Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt.

Cercetările continuă., a precizat IPJ Constanța.

Citește și: Tragedia care a îndoliat Inspectoratul Școlar Județean Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii