Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tânără, răpită de fostul concubin (video)

ro

06 Jan, 2021 19:12 4969 Marime text
  • O tânără a fost răpită ieri de fostul concubin, în zona Tomis Plus, și introdusă într-un autoturism.
  • Martorii au sunat la 112.
  • Autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, în zona Tomis Plus, ulterior vehiculul părăsind locația.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele sesizate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că o femeie, de 31 de ani, ar fi fost obligată de fostul concubin să urce în autoturismul acestuia, plecând într-o direcție necunoscută.

Concomitent, au fost alertate toate unitățile de Poliție de pe raza județului, iar în mai puțin de o oră de la apelul 112, autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.

Persoanele din autoturism au fost legitimate și conduse la sediu pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Veronica Jalbă, procuror în cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța: „La Parchetul Judecătoriei Constanța s-a constituit un dosar penal în care la 5.01.2021 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșire infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal prevăzută în articolul 205 alin. 1 din Codul Penal. Cercetările urmează să fie efectuate de Poliția Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii