Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii au depistat la volan mai mulți bărbați băuți sau fără permis

ro

17 Mar, 2022 13:01 1097 Marime text
Infracțiune la regimul rutier, foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au efectuat o acțiune ce avut ca scop verificarea prevederilor legale la regimul rutier.

Astfel, miercuri, 16 martie, în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eroilor din comuna Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Viilor din orașl Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Miercuri, 16 martie, potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 21.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 22B, în localitatea Culmea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Tot în data de 16 martie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Unirii din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conform sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii