Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Mai multe persoane amendate pentru nerespectarea măsurii carantinei la domiciliu

ro

05 Dec, 2021 12:21 1661 Marime text
  • La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.

Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 25 de ani, respectiv 2 femei, de 23 și 32 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs și care nu au fost găsiți la domiciliile declarate.


Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.



La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei/izolării la domiciliu.



Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 57 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, acesta nefiind găsit la domiciliul declarat.



Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

La data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un bărbat, de 30 de ani, care se afla în zona unei benzinării din municipiul Constanța.



În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe numele acestuia a fost dispusă măsura izolării la domiciliu pentru perioada în curs.



Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Sursă foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii