Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Intervenție de urgență a polițiștilor în zona hipermarketului Jumbo. Ce s-a întâmplat (galerie foto+video)

ro

10 Feb, 2020 20:47 15456 Marime text

În urmă cu câteva momente, polițiștii constănțeni au avut o intervenție de urgență în zona hipermarketului Jumbo din Constanța.

La locul evenimentului sunt prezente aproximativ 6-7 mașini de poliție. 

Un șofer a refuzat să oprească la semnalele acustice regulamentare de oprire ale polițiștilor și s-a lovit cu mașina de un stâlp, în sensul giratoriu de la Jumbo. Șoferul și pasagerul au abandonat mașina și au intrat în hipermarket, încercând să fugă de polițiști. 

Din primele informații, cei doi pasageri sunt din orașul Ovidiu, județul Constanța. Nu dețineau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.  

Polițiștii urmează să demareze o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului. 

Oficial de la IPJ Constanța 

În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Secției 4 au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre Bulevardul I.C.Brătianu către bulevarul Tomis. Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea acestui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conform prevederilor legale. Ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu Drumul Național 3C, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după producerea acestui eveniment, atât conducatorul auto cât și pasagerul au abandonat autovehiculul și au fugit. Aceștia au intrat într-un hipermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Polițiștii au continuat urmărirea și astfel cele două persoane au prinse în hipermarketul respectiv.

Au fost identificate și au fost conduse la Secția 4 Poliție. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 21 și respectiv 25 de ani. Din primele verificări a rezultat o valoare negativă la testarea cu aparatul etilotest, cât și la testarea cu aparatul drugtest. În continuare se fac verificări pentru stabilirea  identității persoanei care a condus, urmând să se ia măsurile legale care se impun, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii