Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Dosare penale pentru mai mulţi şoferi

ro

16 Aug, 2018 13:49 1246 Marime text
Urmare a depistării din data de 12 august a unui tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Rasova, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere, refuzând prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rasova l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 16 august să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
 
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din București, care a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub inflența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.
         
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Belșugului, din localitate, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.
         
Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din județul Neamț, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din stațiune, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.
         
Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 14 august a.c., în jurul orei 22:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța care a condus un autoturism, dinspre localitatea Hârșova către Constanța, fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune. Polițiștii au oprit autoturismul în cauză și au constatat că la volanul acestuia se afla un bărbat sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde, de asemenea, a refuzat.
 
La data de 14 august a.c., în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Plopu, județul Prahova, care a condus un autoturism pe strada Cișmelei, din municipiu, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
          În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii