Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:27 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Depistat de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plajă

ro

24 Jul, 2020 08:23 1220 Marime text
  •  Depistat de jandarmi în timp ce comercializa produse „de firmă” pe plajă 
În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflați în misiune în zona de sud a litoralului  au depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe parfumuri şi perechi de ochelari „la preţ avantajos”, pe plaja din staţiunea Neptun. 
 
Bărbatul în cauză nu avea documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.
Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5500 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990  privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
 
Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii