Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbatul care a muşcat un poliţişt după ce a fost prins, în tren, fără bilet şi fără mască, arestat preventiv

ro

12 Oct, 2020 17:58 1790 Marime text
  • A fost arestat preventiv bărbatul care a muşcat un poliţişt după ce a fost prins, în tren, fără bilet şi fără mască. Abia scăpase din penitenciar.
  • A fost introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al I.P.J Constanța.
Pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al I.P.J Constanța.

Amintim că, bărbatul care a muşcat de braţ un poliţist, în Gara Medgidia, după ce a fost prins fără bilet şi fără mască de protecţie într-un tren a fost reţinut de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

El a fost prezentat astăzi instanţei cu propuneri legale.

Acesta fusese eliberat duminică din penitenciar şi este infectat cu virusul HIV.

„În cursul zilei de astăzi (ieri-nr), poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia", a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, el fiind imobilizat.

În momentul în care a fost încătuşat, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară.

Citește și:

Constanţa A fost reținut bărbatul care a muşcat un poliţişt după ce a fost prins, în tren, fără bilet şi fără mască. Abia scăpase din penitenciar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii