Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial. Constanța ATV căzut în mare, în zona Faleză Nord

ro

23 Jul, 2020 12:03 1764 Marime text
 
  • Victima a fost dusă la spital.

Polițiștii din Constanța fac cercetări pentru a stabili cum a fost posibil ca un ATV să ajungă în mare. Incidentul a avut loc azi în zona Faleză Nord din municipiul Constanța. Se pare că există o victimă cu un traumatism cranio cerebral. Aceasta a fost dusă la spital.

UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că un ATV, în timp ce tracta o remorcă, s-ar fi rasturnat în afara sectorului de plajă - zona Faleză Nord din municipiului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că evenimentul rutier a avut loc pe un drum neamenajat, iar la volanul vehiculului în cauză se afla o tânără de 19 ani, care a pierdut controlul direcției de mers, oprindu-se cu acesta în afara sectorului de plajă, lângă malul mării.

În urma incidentului, pasagera, de 19 ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, cu vătămări corporale ușoare.
În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii