Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condiţii de angajare Direcţia Generală Anticorupţie caută şef pentru Capitală

ro

23 Feb, 2012 00:00 5245 Marime text
cap_5.jpgPe data de 6 martie, la sediul DGA va avea loc concursul în vederea ocupării postului de director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie

La sediul Direcţiei Generale Anticorupţie va avea loc, pe data de 7 martie, începând cu ora 9.30, un concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Biroului Investigaţii - Serviciul Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti. Concursul este adresat exclusiv ofiţerilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor, recrutarea făcându-se din sursă internă.

Conform datelor oficiale puse la dispoziţie, cei interesaţi de acest post trebuie să facă dovada că au absolvit studii universitare de licenţă, cu diplomă de licenţă, că au doi ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concursul, doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei şi că au cel puţin gradul profesional/militar de inspector de poliţie/locotenent. Mai mult decât atât, viitorul şef al Biroului Investigaţii - Serviciul Anticorupţie Bucureşti nu trebuie să se afle în perioada de tutelă profesională, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie pus la dispoziţie. DGA mai vrea ca noul comandant al biroului mai sus precizat să nu fie urmărit penal, să fie declarat „apt medical" şi „apt" la testarea psihologică organizată în acest sens şi să fi obţinut în ultimii doi ani calificativul cel puţin „Foarte bun" la evaluarea/aprecierea profesională/individuală. Concursul va avea loc pe data de 7 martie, începând cu ora 9.30. Nu este de trecut cu vederea faptul că pe data de 6 martie, tot la sediul DGA va avea loc concursul în vederea ocupării postului de director general adjunct al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii