Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnaţi definitiv pentru că au furat cutia milei din Biserica „Izvorul Tămăduirii“, din Constanţa

ro

30 Jun, 2015 00:00 2314 Marime text
Cătălin Jigău şi Cristian Deliorga, judecători ai Curţii de Apel Constanţa, au dispus condamnarea definitivă a doi minori care au furat cutia milei din Biserica „Izvorul Tămăduirii“, din municipiul Constanţa.
 
Instanţa a decis ca unul dintre ei să rămână internat, pentru patru ani, într-un centru de detenţie, iar celălalt s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie timp de 3,6 ani.
 
Cei doi au fost găsiţi vinovaţi pentru furt calificat, ei fiind judecaţi şi condamnaţi şi pentru alte fapte asemănătoare.
 
Potrivit datelor din dosar, minorii au pătruns în Biserica „Izvorul Tămăduirii“, situată în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, prin forţarea uşii de acces, de unde au sustras cutia milei, ce conţinea suma de 60 de lei. La scurt timp, lucrătorii Secţiei 2 de Poliţie Constanţa, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Soveja, i-au depistat pe cei doi, care aveau asupra lor sume de bani în bancnote de 5 lei şi de un leu, în valoare totală de 60 de lei. Ulterior, cutia milei sustrasă din incinta bisericii a fost identificată şi predată unui preot, împreună cu suma de bani găsită asupra minorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii