Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat la peste două decenii de temniţă

ro

07 Dec, 2013 00:00 1175 Marime text
Mihai Benţoi, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, violare de domiciliu şi distrugere, a fost condamnat.

Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis ca bărbatul să execute pedeapsa de 20 de ani şi 8 luni de închisoare. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Procurorii spun că, „în noaptea de 27/28.08.2012, în jurul orei 01.00, pe fondul unui conflict spontan iscat anterior, în timpul unei petreceri, şi a consumului exagerat de băuturi alcoolice, inculpatul Benţoi Mihai a aplicat mai multe lovituri cu o furcă (coada acesteia),iari după ce furca s-a rupt, a apucat-o de coada rămasă şi a înfipt-o în abdomenul victimei M.N., de 37 de ani, vecinul său, în timp ce aceasta se afla pe drumul din faţa locuinţei sale, provocându-i leziuni prin înţepare, care peste luni au dus la deces”. „După acest incident, inculpatul, împreună cu trei martori, a pătruns fără drept în curtea victimei şi i-au distrus geamurile şi uşa locuinţei.
Victima M.N. a fost internată în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, fiind transferată la data de 18.09.2012 la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, unitate medicală la care a rămas sub observaţie şi îngrijiri de specialitate până la data de 2.12.2012, când a decedat”, au conchis procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii