Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat la 4,6 ani de închisoare pentru viol şi tâlhărie calificată

ro

03 Nov, 2015 00:00 1280 Marime text


Un bărbat din Constanţa, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, a fost condamnat, ieri, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.
 
Sentinţa a fost dată de Judecătoria Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
În sarcina bărbatului s-a reţinut că, la începutul lunii martie 2014, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un bar situat în zona Complex Tomis 3 din municipiul Constanţa, persoana vătămată ar fi intrat în discuţie cu inculpatul. Ulterior, cei doi au părăsit localul cu intenţia de a se deplasa către locul de reşedinţă, iar când au ajuns în zona triajului CFR Palas, inculpatul ar fi întreţinut cu persoana vătămată un raport sexual normal împotriva voinţei acesteia, iar după consumarea actului sexual i-a smuls o husă pe care o purta la gât în care persoana vătămată ţinea telefonul mobil şi suma de 400 de lei.
 
Revenind la decizia de ieri a judecătorilor, instanţa a admis acţiunea formulată de către partea civilă şi a dispus obligarea bărbatului la plata sumei de 380 de lei cu titlu de daune materiale şi 5.000 de lei cu titlu de daune morale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii