Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat definitiv Tânără violată lângă Maritimo

ro

21 Feb, 2014 00:00 2355 Marime text
Elvis P., de 27 de ani, din Constanţa, trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi tentativă la tâlhărie, a fost condamnat definitiv.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe cel în cauză la pedeapsa de cinci ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Aceeaşi instanţă l-a pedepsit pe individ la pedeapsa de un an de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie. Magistraţii i-au aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, respectiv de cinci ani de închisoare, la care s-a adăugat un spor de patru luni, reprezentând o treime din pedeapsa de un an de închisoare. În final, inculpatul va executa pedeapsa de cinci ani şi patru luni de închisoare.

Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă. Amintim că, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 13 octombrie 2013, în timp ce se afla pe o alee din zona complexului comercial Maritimo, prin constrângere, ar fi întreţinut acte sexuale cu o fată de 24 de ani, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, continuă procurorii, s-a reţinut că, „atât înainte, cât şi ulterior comiterii infracţiunii de viol, prin folosirea de violenţe, inculpatul i-a solicitat acesteia să îi dea telefonul mobil şi banii, lucru nerealizat datorită inexistenţei acestor bunuri asupra părţii vătămate”. Individul a fost deferit justiţiei la data de 6 noiembrie 2013. Pe data de 3 decembrie 2013, Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, l-a condamnat pe cetăţean la opt ani de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 21 Feb, 2014 06:52 5 ani pentru ca a distrus viata, integritatea, increderea unei fete? ala a facut ce a vrut ignorat drepturile fetei si chinuind-o, iar voi ii acordati drepturi? legea asta cand a fost data sigur a fost data de un om care era vinovat ce aceeasi acuzare, e mult prea mica si blanda pedeapsa.omul probabil va recidiva pentru ca nu are mare lucru de pierdut.