Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Parchetul Curţii de Apel Constanţa

ro

17 Dec, 2013 00:00 2453 Marime text
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa va organiza, pe data de 17 ianuarie 2014, ora 09.00, concurs pentru ocuparea postului de grefier cu studii superioare juridice la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Concursul constă în probă practică de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator sau de dactilografiere (eliminatorie) şi probă scrisă, care se susţine (conform tematicii şi bibliografiei anexate) la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă şi organizare judiciară.
Verificarea dosarelor candidaţilor privind îndeplinirea condiţiilor de participare la concurs se realizează de comisia de organizare a concursului, urmând ca lista candidaţilor admişi şi a celor respinşi să se afişeze şi să se publice înainte cu 7 zile de data concursului.

Candidaţii respinşi în urma verificării dosarelor pot face contestaţii în termen de 48 de ore de la afişare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
Taxa de înscriere la concurs (150 de lei) se restituie candidaţilor care au fost respinşi pentru neîndeplinirea condiţiilor de participare la concurs, precum şi candidaţilor care se retrag din concurs anterior afişării listelor cu rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs, în baza unei cereri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii