Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comercianţii din Piaţa Tomis III, luaţi la verificat de oamenii legii din Constanţa (galerie foto)

ro

14 Apr, 2016 00:00 3111 Marime text

 
Poliţiştii locali şi jandarmii au mers, ieri, încă de dimineaţă, în control în Piaţa Tomis III din Constanţa, pentru a verifica legalitatea documentelor de provenienţă ale comercianţilor.
 
La vederea oamenilor legii, cei care se ştiau cu musca pe căciulă şi-au luat rapid tălpăşiţa. Poliţiştii au controlat la sânge documentele comercianţilor. „Comerţul ambulant este acut şi foarte greu de combătut“, a declarat o persoană care a efectuat controalele.
 
Majoritatea comercianţilor sancţionaţi se pare că au fost găsiţi fără acte de provenienţă a mărfurilor, iar produsele le-ar fi fost confiscate. De asemenea, o femeie care vindea flori pe scări a primit un avertisment şi a fost nevoită să strângă „marfa“. Alţi comercianţi se pare că nu au autorizaţie de la Primăria Constanţa.


 
Comercianţii cu acte în regulă s-au arătat foarte nemulţumiţi deoarece, potrivit acestora, la vederea oamenilor legii, clienţii ocolesc piaţa. Astfel, ziua de ieri a fost una mai puţin fericită în Piaţa Tomis III: o parte dintre comercianţi s-au ales cu amenzi şi marfă confiscată, alţii, cu clienţi mai puţini ca de obicei.
 
Nu este prima verificare de acest gen. Reamintim că au mai fost controale cu scântei şi la finele săptămânii trecute.

Citeşte şi Controale cu scântei în Piața Tomis 3. În câteva minute, zona s-a umplut de jandarmi și polițiști (galerie foto+video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • george 14 Apr, 2016 07:13 Din anul 20!4 decand este stapan peste orasul constsnta seful de la politia locala vaduva ionut care rste si protagonistul filmului nu a misca nimic in tomid 3. A acceptat tacit si voit inlegalitatile din piatza.