Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Adrian Florin Tǎnase, arestat aproape șase luni în Catania, s-a întors acasă

ro

26 Mar, 2020 09:49 2493 Marime text
Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat aseară, pe o rețea de socializare, că sindicatul a facut demersuri extraordinare pentru a îl putea aduce acasă pe comandantul Tănase după ce acesta nu mai avea unde locui în Catania.
 
Comandantul Tănase Florin Adrian era practic în stradă, cu afecțiuni la plămâni și stomac. Sperăm ca acesta sa fie bine, sa treaca cu bine peste perioada de carantina si sa poata ajunge in sfarsit acasa dupa doi ani de suferinte cumplite“, se mai arată în mesajul SLN.
 
Reamintim că Tănase Adrian a fost arestat preventiv în cazul traficului de droguri, a stat aproape șase luni în închisorile din Catania, apoi sub arest la domiciliu, a urmat controlul judiciar iar de curand a fost pus în libertate.
 
„Comandantul Tănase Adrian Florin este nevinovat, a fost sechestrat de restul echipajului imediat ce au părăsit portul Valletta din Malta, nava fiind deturnată pentru a participa la un transport de droguri. Desi a participat la deconspirarea acestei acțiuni ilegale, el a fost victima procedurilor din instanța italiană, a tărăgănării procesului și la reținerea sa fara a avea vreo vina. Incriminarea fără vină a navigatorilor este un fenomen care este des întâlnit în acest sector“, conform Sindicatului Liber al Navigatorilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii