Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coliziune între o betonieră și un microbuz Un șofer din Tulcea a rănit opt persoane

ro

13 Sep, 2014 00:00 2620 Marime text
Un șofer în vârstă de 42 de ani, din Tulcea, a băgat în spital opt persoane, ieri, în urma unui accident rutier petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Hotelului Nevada.

Deși au fost solicitați să intervină, din fericire, participarea pompierilor de la Descarcerare nu a mai fost necesară. Însă opt persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La rândul lui, șoferul în vârstă de 42 de ani a fost condus la spital pentru investigații. Bărbatul se afla la volanul unei betoniere și, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, a intrat în coliziune cu un microbuz de persoane, în care se aflau 11 pasageri.

Potrivit polițiștilor, în jurul orelor 14.17, F. P., șoferul de pe betonieră (un bărbat de 42 de ani, din Sarighiol, Tulcea), a condus autoutilitara pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, pe banda unu de mers, dinspre staţiunea Mamaia către bulevardul Tomis şi, ajungând în dreptul Hotelului Nevada, a intrat în coliziune faţă spate cu un microbuz, condus de S. Ş. M. (bărbat de 37 de ani, din Constanţa), în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a șoferului de pe betonieră, precum şi a următorilor pasageri din microbuz : M. G. D. (bărbat de 21 de ani, din Hârşova ), P. D. F. (femeie de 37 de ani, din Constanţa ), I. G. M. (bărbat de 26 de ani, din Poarta Albă ), M. C. T. (femeie de 27 de ani, din Colibaşi, Giurgiu), V. G. (femeie de 20 de ani, din Poiana ), V. A. I. (femeie de 15 ani, din Constanţa ), A. H. Y. A. S. (bărbat de 25 de ani, din Constanţa) şi A. A. G. K. (bărbat de 28 de ani, din Constanţa).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii