Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - În bagaje s-au descoperit haine și veselă Colete suspecte, pe bulevardul Tomis, din Constanța. Intervin pirotehniștii (galerie foto+video)

ro

20 Jul, 2020 17:07 18137 Marime text
  • Intervenția este în curs de desfășurare

Astăzi, în jurul orei 14.55, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis, în zona unei stații Peco, din municipiul Constanța s-ar afla patru colete suspecte. La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța pentru cercetări.

UPDATE:
Întreaga zonă Boema este închisă publicului, intervin doar specialiștii. Rucsacurile suspecte sunt scanate cu camere speciale.

UPDATE 2:

Potrivit unor surse neoficiale, în urma verificării celor patru colete suspecte, s-a dovedit că acestea erau pline cu veselă și cu haine.
Mai exact, echipa de cercetare la fața locului și echipa SAS cu pirotehniști (pluscâinele de serviciu) au verificat cele patru bagaje ce păreau suspecte. Specialiștii au descoperit articole de vestimentație și veselă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii