Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Clientul meu nu ştia ce este în pachet! Un cap de om ori o plăcintă dobrogeană?“

ro

17 Mar, 2016 00:00 2144 Marime text


Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) după ce a fost prins având asupra sa un pachet în care se aflau aproximativ 90 de grame de canabis, un tânăr din municipiul Constanţa şi-a recunoscut fapta.
 
Ieri, în faţa instanţei de judecată, respectiv a Tribunalului Constanţa, inculpatul a precizat că îi pare rău pentru cele întâmplate, că doreşte să fie judecat în procedură simplificată şi că este de acord să presteze muncă în folosul comunităţii.
 
Chiar şi aşa, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au cerut ca cel în cauză să primească închisoare cu executare.
 
Avocatul tânărului a susţinut în faţa instanţei de judecată că cel pe care îl apără nu ştia ce este în colet. „E ca şi cum domnul procuror de la DIICOT mi-ar trimite mie un colet. Eu nu ştiu ce e în el (n.r. instanţa de judecată i-a solicitat avocatului să folosească alte exemple, după ce reprezentantul DIICOT s-a arătat deranjat de afirmaţia avocatului). Nu a ştiut ce e în pachet. Un cap de om ori o plăcintă dobrogeană? Clientul meu nu ştia ce e acolo. Clientul meu nu este traficant de droguri. El a primit coletul şi l-a deschis“, a mai spus avocatul, în pledoaria sa.
 
În ultimul cuvânt, inculpatul a declarat: „Am fost naiv! Nu ştiam că se poate întâmpla asta. Nu m-am ocupat cu aşa ceva (nr. cu distribuţia drogurilor)“.
 
Instanţa a rămas în pronunţare. Oricare va fi decizia Tribunalului Constanţa, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii