Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienţii şi şoferii, răniţi cu toţii Un taximetrist grăbit a fost lovit de un şofer băut, în centrul Constanţei

ro

26 Feb, 2015 00:00 1202 Marime text


Un taximetrist din Constanţa şi-a băgat clienţii în spital după ce, din grabă, nu a acordat prioritate într-o intersecţie, iar maşina a fost lovită de un alt autoturism, al cărui şofer circula regulamentar din punct de vedere al manevrelor în trafic, numai că era... băut!
 
Conform poliţiştilor, în jurul orei 12.00, M.N. (un bărbat de 60 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism care efectua transport de tip taxi, pe strada Constantin Brătescu, dinspre strada Mihai Viteazu către bulevardul I.G. Duca şi, ajungând la intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de A.V. (un bărbat de 24 de ani, din Constanţa) care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, circula pe bulevardul I.G. Duca.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, a lui M.G. (un bărbat de 26 de ani, din Constanţa) şi a lui M.L. (o femeie de 46 de ani, din Constanţa), mamă şi fiu, pasageri în taxi.
 
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii