Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioban bătut cu bestialitate de un adolescent

ro

04 Nov, 2016 14:07 2556 Marime text
Un bărbat a fost lovit cu bestialitate de un adolescent, care i-a cerut unui prieten să filmeze agresiunea. Imaginile au ajuns pe internet, iar polițiștii au intrat imediat pe fir.
 

Incidentul s-a petrecut în centrul localității Sarmaşu. În imagini se vede cum un adolescent lovește crunt într-un bărbat mai în vârstă. Ca să se distreze tânărul a postat apoi imaginile pe paginile de socializare, informează stirileprotv.ro.
 
Omenii legii au reușit să îl identifice pe adolescent. Este vorba de un băiat de 16 ani, rămas repetent și mutat de la liceul economic din Târgu Mureș la liceul din localitatea Sarmaşu.
 
Adolescentul făcea practică la un atelier auto și se întorcea împreună cu un prieten spre casă când l-a întâlnit pe bărbat și a început să își bată joc de el.
 
Omul este cioban, iar în ultima vreme nu și-a mai găsit de lucru și a locuit pe stradă. Pentru că până acum nu a depus plângere, adolescentul a fost audiat, iar polițiștii îl cercetează deocamdată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii