Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine vrea să-l angajeze pe Mazăre?

ro

15 Apr, 2016 00:00 2107 Marime text


Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a avut loc un nou termen al dosarului în care Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a fost trimis în judecată alături de fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, şi de Sorin Strutinsky.
 
„Profesia mea este de inginer navigator. Sunt electrotehnist, am terminat Marina. (...) Ca atare, eu știu două lucruri: ori să merg pe vapor, ori în administrație. În administrație e greu să mă angajeze cineva în România. Ca să merg pe vapor înseamnă să iau brevete iar, să fac voiaje lungi, imposibilitatea de a veni în instanță. Or, cel care mi-a făcut oferta de muncă are dezvoltări imobiliare de genul orașe turistice în şapte sau opt țări din lume. Mă cunosc cu el, știti și voi, a fost în România, a făcut niște donații. Aflând că nu mai lucrez pentru guvern, așa spun ei, mi-a făcut această ofertă de consultant. Uitați-vă la mine. Arăt a om care este pensionar? Sigur, am avut cheltuieli și au fost cheltuieli destul de mari. Urmează să fac lucrul ăsta să câștig și eu niște bani“, a spus, potrivit b1.ro, Radu Mazăre. 
 
În prezenta cauză au fost deferite Justiţiei şi alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
Dosarul a fost instrumentat de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti. În prezent, cauza se află pe masa judecătoarei Mariana Ghena, din Înalta Curte. În perioada 1990 - 1991, Mariana Ghena a fost judecător stagiar la Judecătoria Tulcea, din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii