Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se teme şi de cine Primăria Constanţa caută avocaţi pentru viitoarele procese cu FINCOGERO

ro

26 Nov, 2013 00:00 2206 Marime text
Primăria municipiului Constanţa organizează, la data de 9 decembrie, procedura privind încheierea unui contract cadru pe o perioadă de doi ani având ca obiect „Servicii de consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare juridică în vederea apărării intereselor municipiului Constanţa, primarului municipiului Constanţa şi Consiliului Local Constanţa în faţa instanţelor de judecată în litigiile privind SC FIN CO GE RO SPA aflate sau care se vor afla pe rolul instanţelor de judecată”.

Conform datelor oficiale, ofertantul va forma o „echipă competentă pentru executarea contractului de servicii de consultanţă juridică, asistenţă şi reprezentare juridică”. Acesta trebuie să îndeplinească în mod cumulativ mai multe cerinţe obligatorii, cum ar fi: să aibă un coordonator cu cel puţin 15 ani experienţă juridică generală şi cel puţin cinci ani experienţă în domeniul concesiunii şi cel al construcţiilor; să aibă un avocat cu cel puţin 10 ani experienţă în domeniul dreptului penal; să aibă doi avocaţi cu cel puţin patru ani experienţă în domeniul concesiunii, construcţiilor şi achiziţiilor publice; să aibă doi avocaţi cu cel puţin trei ani experienţă în domeniul imobiliar şi să aibă doi avocaţi cu cel puţin trei ani experienţă în domeniul litigiilor.

Un alt aspect cerut de municipalitate: ofertantul să nu fi avut în perioada anterioară vreun contract cu SC FIN CO GE RO SPA. De asemenea, ofertantul trebuie să dea o declaraţie prin care se obligă să încheie o asigurare de răspundere profesională în valoare de 60.000 de euro pentru acoperirea eventualelor prejudicii cauzate Primăriei în legătură cu executarea contractului. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului este „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”. Ofertele se vor depune până la data de 9 decembrie, ora 10.00, la sediul Primăriei Constanţa, şi vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii