Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine judecă cererile lui Radu Mazăre şi Avraham Morgenstern (document)

ro

08 Oct, 2014 00:00 2482 Marime text
Radu Ştefan Mazăre, edilul municipiului Constanţa, şi afaceristul israelian Avraham Morgenstern cer Curţii Supreme a României revocarea controlului judiciar. Cei doi sunt cercetaţi de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, alături de Alexandru Mazăre, senator al României.
 
Solicitarea lui Avraham Morgenstern a fost trimisă spre soluţionare completului de judecată C5 - 2 Jud, format din judecătorul Aurel Gheorghe Ilie (preşedintele completului) şi magistratul Maricela Cobzariu. În această cauză, judecătorii se vor pronunţa pe data de 9 octombrie.
 
Aşa cum arătam şi mai sus, revocarea controlului judiciar cere şi Radu Ştefan Mazăre, în acest sens edilul adresându-se tot Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Solicitarea primarului din Constanţa a fost repartizată iniţial completului de judecată prezidat de judecătoarea Rodica Cosma, cea care a respins propunerea sa de arestare, formulată de DNA. În acest context, Rodica Cosma s-a abţinut de la soluţionarea cererii edilului, aşa că dosarul a fost trimis spre soluţionare completului de judecată C 23 JDL, prezidat de judecătoarea Lucia Rug.
 
Până la închiderea ediţiei, magistratul Rug nu luase vreo decizie în privinţa cererii lui Radu Mazăre de revocare a controlului judiciar.
 
La secţiunea „Documente“, pot fi citite informările DNA privind Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii