Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este judecătorul care a decis cercetarea lui Nicolae Matei sub control judiciar

ro

01 Sep, 2014 00:00 2340 Marime text


Judecătorul Ciprian Coadă, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a prezidat completul C2JDL (complet de judecată pentru drepturi şi libertăţi), care a decis, sâmbătă, eliberarea din arest a primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Edilul fusese reţinut, vineri, pe bază de ordonanţă, de procurorii DNA, într-un dosar privind unele retrocedări de terenuri şi finanţarea echipei de fotbal Săgeata Năvodari. Procurorii au cerut arestarea preventivă a primarului, însă completul prezidat de judecătorul Ciprian Coadă a decis ca Nicolae Matei să fie cercetat sub control judiciar, cu interzicerea părăsirii localităţii de domiciliu.

UPDATE 01.09.2014

Facem precizarea că magistratul Ciprian Coadă a infirmat informaţia potrivit căreia ar fi prezidat completul de judecată al Curţii de Apel Constanţa (complet de judecată pentru drepturi şi libertăţi) care a decis, sâmbătă, eliberarea din arest a primarului oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Potrivit propriilor declaraţii, judecătorul Ciprian Coadă nu a făcut parte din completul de judecată, el aflându-se, la data respectivă, în concediu de odihnă. Reiterăm faptul că soluţia magistraţilor este cea transmisă prin articolul nostru de presă. 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii