Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine credeţi că era la volan Limuzina Gărzii de Coastă, împlicată într-un accident rutier

ro

08 Mar, 2012 01:15 3550 Marime text
cap_8.jpgAutomobilul de lux destinat şefilor din Garda de Coastă a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc săptămâna trecută pe autostrada Bucureşti - Constanţa. Din câte se pare, la volanul maşinii se afla subcomisarul Ionuţ Voinescu, comandantul Punctului de Poliţie de Frontieră - Constanţa Sud - Agigea.

Astfel, potrivit unor surse din interior, la momentul producerii incidentului, subcomisarul Ionuţ Voinescu se deplasa către Capitală, unde avea de îndeplinit o misiune. La un moment dat, un şofer i-ar fi frânat brusc în faţă, iar din cauza poleiului subcomisarul nu a mai putut frâna, motiv pentru care a lovit în spate celălalt automobil participant la trafic.masina_-_autostrada_16.jpg Ca urmare a acestui incident rutier, şeful Poliţiei de Frontieră - Constanţa Sud - Agigea este cercetat administrativ, iar maşina a intrat în service. Nu este de trecut cu vederea faptul că subcomisarul Ionuţ Voinescu nu este pentru prima dată în atenţia colegilor. În octombrie 2010, numele omului legii a apărut într-un dosar având ca bază cinci tone de motorină despre care s-a spus că ar proveni din contrabandă. Mai mult decât atât, în 2009, Ionuţ Voinescu, pe când conducea Poliţia de Frontieră din Hârşova, a fost cercetat într-o altă cauză penală, axată tot pe motorină.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vlad 08 Mar, 2012 16:17 Acestia sunt oamenii care lucreaza in politia de frontiera!Din traficant de motorina a ajuns mare sef,pe contributiile fraierilor............si nu este singurul!Chiar nu se autosesizeaza organele de cercetatare?