Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a fost avansat in grad de la Gruparea de Jandarmi Mobila

ro

03 Apr, 2010 03:29 3788 Marime text
cap_2.jpgCu prilejul Zilei Jandarmeriei, cinci cadre din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „TOMIS" Constanţa au fost înaintate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim. Acest lucru a fost posibil ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute în activităţile profesionale şi îndeplinirea misiunilor şi a sarcinilor încredinţate.

Astfel căpitanul Ferencz Daniel Mihai a fost avansat la gradul de maior, iar de la gradul de sergent major la cel de plutonier următorii: Chirea Bogdan Laurenţiu, Cibotă Lucian, Gheri Sercin şi Voicu Ionuţ.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE
Lt. CODRIN POPOIU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 27 May, 2011 15:02 Ce misiuni a executat domnul Ferencz??? Poate porcii mistreti oferiti drept spaga au facut actiuni prin paduri? Sa nu uitam ca si atunci cand era jurist a fost avansat la fel. Tot pentru misiuni! Care??? Cui cari porci mistreti domnule????? Mai e tati sef la paduri??? sa le spunem si numele lor???? Se stiu ei singuri! Directia Silvica Constanta: Director Ferencz Anton Ocolul Silvic Harsova, Sef ocol: Ferencz Maria Ii cunosti de undeva??? Au vreo legatura cu tine si cu avansarile tale??? Pentru misiuni??? Apropo, ii mai faci pe subordonati prosti, imbecili si handicapati?? de fata cu sefii tai si colegii lor???? Da pe ceilalti colegi??? ca asa obisnuiai!!!!