Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane cu mandate de executare au fost descoperite de poliţiştii constănţeni

ro

19 Nov, 2014 00:00 1295 Marime text


Poliţiştii constănţeni au depistat cinci persoane ce erau în libertate în loc să fie în închisoare pentru executarea pedepsei de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice sau evaziune fiscală.


Astfel, pe 17 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe Gheorghe Gelu T., de 38 de ani, pe Elvis I., de 23 de ani, şi pe Constantin M., de 28 de ani, toţi din Constanţa, care erau condamnaţi. Primul bărbat era condamnat la doi ani, cel de-al doilea, la trei luni, iar cel de-al treilea, la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.
La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa au depistat-o pe Liliana A., de 27 de ani, din comuna Lipniţa, care avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de cinci ani, emis de Tribunalul Constanţa, pentru  evaziune fiscală.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Năvodari l-au depistat pe Marian Marius V. de 28 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei luni, emis de Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii