Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestorul Constantin Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța, membru al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități – Sucursala Constanța

ro

04 Feb, 2021 12:37 3568 Marime text
  • Începând de azi, 04 februarie 2021, chestorul de poliție Constantin Adrian Glugă, inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, a devenit membru al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități – Sucursala Constanța.
Chestorul de poliție Constantin Adrian Glugă a participat timp de doi ani la misiunii de menținerea păcii în teatre de luptă din Haiti. 

Șeful IPJ Constanța, conform Legii 168/2020, pentru recunoașterea meritelor personalului participant la acțiuni militare, mișiuni și operații pe teritoriul sau în afara teritoriului statului Român, intrată în vigoare astăzi, este veteran în teatrele de operațiuni militare.

Din delegație de azi au făcut parte preşedintele Sucursalei Constanța, Cristi Crăciun, vicepreședintele Dima Constantin, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi, și vicepreședintele Valentin Ioan Ioniță, fostul comandant  al Poliției Negru Vodă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii