Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni marocani, prinși de polițiștii de frontieră constănțeni după ce au intrat ilegal în țară

ro

19 Nov, 2020 12:28 1791 Marime text
  • Doi marocani, depistați de polițiștii de frontieră constănțeni
  • Pe numele unuia dintre cei doi este emisă o alertă de către autoritățile din Germania
  • Persoanele în cauză au declarat că au intrat ilegal în ţară
 
Doi cetățeni din Maroc,  au intrat ilegal în România din Bulgaria, pe la frontiera „verde”. Aceștia au fost depistați de către poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflați în cooperare cu polițiștii din cadrul Poliției Rurale Băneasa.
           
Persoanele în cauză au fost preluate, conform Acordului de readmisie între România și Bulgaria, de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.
 
 În data de 18 noiembrie, acţionând în baza unei informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, județul Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa, au descoperit între localitatea Bugeac și Mănăstirea Dervent, două persoane de sex masculin, despre care existau suspiciuni că au intrat ilegal în România.
 
Cei doi au fost conduși la sediul instituției, unde s-a stabilit că sunt cetățeni din Maroc, în vârstă de 28, respectiv 31 de ani.
 
Totodată, s-a constatat că pe numele unuia dintre cei doi era emisă o alertă de către autoritățile din Germania. De asemenea, în cadrul cercetărilor, aceștia au declarat că au intrat ilegal în ţară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei, transmite Garda de Coastă.

Sursă foto:Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii