Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetăţeni din Pakistan si Afganistan ascunși în TIR-uri, depistați de polițiștii de frontieră

ro

27 Jan, 2022 11:50 1456 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat opt cetăţeni din Pakistan si Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.




În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, respectiv un slovac, ambii conducând ansambluri rutiere înmatriculate în România și Slovacia.



Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, porumb și făină pentru societăți din Italia și Slovacia.



În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, opt cetăţeni străini.
Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan și Afganistan.



În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 


Sursa foto: Poliția de Frontieră
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii