Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerere pentru ca dosarul Beirut să fie judecat la secret. Iată decizia instanţei!

ro

05 Mar, 2016 00:00 2005 Marime text
Sentinţă definitivă în dosarul Beirut! Ieri, Ştefania Pârlogea, din Judecătoria Constanţa, învestită cu soluţionarea cauzei, a decis ca următoarele şedinţe de judecată să fie publice, şi nu secrete, aşa cum a cerut o parte din dosar.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 17 martie.
 
Amintim că restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. În incendiu au murit Ioana Nicoleta CengherMihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Printre cei trimişi în judecată se află şi George Karam, fostul patron al restaurantului, acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolae Barbu 05 Mar, 2016 10:54 Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: nicolae.moldoveanu@gmail.com