Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie de depunere a Jurământului Militar la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale din Mangalia. Câți soldați au depus legământul de credință față de țară (galerie foto)

ro

09 Oct, 2021 16:37 1889 Marime text
  • Timp de 11 săptămâni, această serie de marinari militari se instruiește în cadrul programul de pregătire care se desfășoară, în perioada 23 august – 5 noiembrie 2021.
Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu”, din Mangalia, a organizat sâmbătă, 9 octombrie, ceremonia de depunere a Jurământului Militar, în cadrul căreia 70 soldați gradați profesioniști au depus legământul de credință față de țară.

Timp de 11 săptămâni, această serie de marinari militari se instruiește în cadrul programul de pregătire care se desfășoară, în perioada 23 august – 5 noiembrie 2021.

Tinerii marinari au rostit Jurământul de credință față de țară, iar activitatea s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în conformitate cu prevederile sanitare în vigoare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.
 
Sursa foto:Facebook / Forțele Navale Române (Ionuț Felea) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii