Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, puşi în libertate

ro

17 Dec, 2013 00:00 1847 Marime text
Marius Iacob şi Nicolae Iacob, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, au fost puşi în libertate de Curtea de Apel Constanţa.

Conform procurorilor, în seara zilei de 4 noiembrie 2011, în jurul orei 21.00, inculpaţii Iacob au „căutat-o pe victima C.V., cu care s-au întâlnit în faţa unui bar din localitatea lor de domiciliu şi, pe motiv că victima ar fi instigat o altă persoană să-l bată pe Nicolae Iacob, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi o bâtă de baseball, provocându-i un traumatism cranio-cerebral ce a dus la apariţia unei meningite, care a provocat decesul victimei la data de 12 noiembrie 2011”. Deşi fapta a fost comisă în luna noiembrie 2011, identificarea autorilor s-a realizat abia în luna decembrie 2013, după administrarea mai multor acte de urmărire penală.
La data de 11 decembrie, faţă de cei doi Iacob s-a luat măsura preventivă a reţinerii. În cursul zilei de 12 decembrie, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor, pe o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost admisă. Marius Iacob şi Nicolae Iacob au atacat la Curtea de Apel Constanţa mandatele de arestare, instanţa hotărând punerea în libertate a celor doi bărbaţi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii