Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic. Cum se circulă, în această dimineaţă, pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi

ro

29 Mar, 2020 07:41 2124 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună, fără precipitații sau intensificări ale vântului.

Valorile de trafic sunt reduse, nefiind instituite momentan filtre care să determine aglomerație.

În perioada 24 martie – 3 aprilie 2020, pe sensul către București al autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 115, localitatea Pitești, județul Argeș, traficul rutier se restricționează pe banda numărul doi și jumătate din prima bandă pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului. Circulația se desfășoară pe banda de urgență și pe jumătate din prima bandă.

Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța, s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica.  Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se va face prin DNCB.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.


Se recomandă conducătorilor auto care nu pot rămâne acasă în aceste zile să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii